Dollhouse

Give me more!

Säsong ett börjar långsamt och utan någon större förvarning om vad som komma skall, men avsnitt efter avsnitt byggs serien upp och alla karaktärerna får berättat sin egen historia. Tycker du om sci-fi/action med mystik och en allvarlig bakgrundsmening rekommenderar jag dig att se serien, jag tror inte att du kommer bli besviken.

Vill se andra säsongen direkt, men det är jobb i morgon och jag har inte lagat någon middag inför det än... Detta betyder god natt för denna gången!

http://frozenbreak.files.wordpress.com/2008/05/dollhouse-tv-series-first-promo-01.jpg


Ny kompis

Vad tycker ni om min nya kompis?

 

Hon/Han satt helt stilla medan jag tog en bunke foton, förutom att den rörde på huvudet en massa. Den flög inte iväg förrän jag klappade den på ryggen (ja, jag är kanske lite konstig).

 

Jag håller just nu på att baka en smarrig kladdkaka. På tal om det så ska jag gå och titta till den.

Kram sålänge!


Mobil säljes

En Samsung Corby Pro är det. Telefonen är super, men jag ska få en ny i sen födelsedagspresent och säljer därför telefonen jag har.

Köpt hos Telenor i april, så både kvitto och garanti finns :) Pris kan diskuteras, men runt 1800 kr vill jag nog ha för den.


Nu ska jag titta på Dollhouse och få ont i magen av glass med massor av laktos. Har inte så mycket att säga om serien eftersom jag bara sett första avsnittet hitintills...

Kramar sålänge!

Blogga?

Det verkar som om mitt liv (då inkluderas jobb och fritid med annat än datorer) inte går ihop med bloggvärlden. Lite kasst eftersom jag vill dela med mig, men verkligheten och verklighetens fantasi är viktigare än cybervärlden.

Kram!

Förresten...

Det blev inget med den dyra lägenheten. Den var inte rikigt utformad så som vi hade tänkt oss.

Haha!

Med detta inlägget har jag skrivit två dagar på raken. Tada! Det trodde ni inte, va? ;)

Idag blev det till att gå upp tidigt (4.30) eftersom jag hade morgonpasset på jobbet. Olidligt tidigt, men i gengäld gick dagen ganska snabbt och jag kom hem så tidigt som vid 16-tiden. Sedan dess har jag inte gjort något. Skulle egentligen ha handlat, har varken pålägg eller någon typ av middag hemma, men jag orkade verkligen inte. Jag bestämde mig i stället för att laga till en lätt omgång med kvällsmat åt mig och Jocke och sedan sitta och titta på animé. Och det är precis vad jag har gjort!

Animén som gäller, eller rättare sagt gällde i och med jag har tittat klart på den, är Virus Versus Venus. En lättsedd TV-serie utan större krussiduller men med ett litet abrupt (fast bra) slut.

http://4.bp.blogspot.com/_Pxa0V8muSLc/SoA1n87KVtI/AAAAAAAAAio/Xt-C49CZWuY/s320/Venus+Versus+Virus+ED+Single+-+Shijun+no+Zankoku.jpg

Bilden länkar till info om serien

 

I morgon ska jag försöka hinna skriva om mina syprojekt som jag lovade för länge sedan att berätta om. Jag är ledig hela dagen, så kommer jag bara upp i tid ska det nog inte vara några större problem. Allis kommer däremot mot eftermiddagen till och då kommer jag troligtvis inte ha tid till att skriva.

 

Nattikramar nu!


Ja.

Jag är otroligt dålig på att skriva varje dag. Och ännu sämre på att lägga in härliga bilder. Jag lovar att försöka bättra mig, men jag kan inte lova att det blir bättre.

Kram och natti!

RSS 2.0